Over ons

Over ons

Restaurant op Damme markt vol geschiedenis

Restaurant op Damme markt vol geschiedenis

De Spieghel is de perfecte scène voor een ontspannende maaltijd. Al sinds de 17e eeuw pronkt dit historische juweeltje op de markt van Damme. Met zorg gerestaureerd en met behoud van de authentieke kenmerken van de bouwstijl, ademt ons restaurant een charmante sfeer, zelfs voor er eten op tafel staat. Kom binnen en ervaar de tijdloze charme van De Spieghel.

Ontmoet de uitbaters

Ontmoet de uitbaters

In De Spieghel ben je welkom bij gastvrouw An, die een frisse wind laat waaien door deze gevestigde waarde. Terwijl zij iedereen met de beste zorgen bedient, zorgt haar man Robert voor een vlotte werking achter de schermen.

Na een lange carrière in andere sectoren was het koppel klaar voor een nieuwe uitdaging. “We waren erg gecharmeerd door de horeca en de ongelofelijke manier waarop keuken- en zaalteams op elkaar zijn ingespeeld.” Daarom kozen An en Robert voor een eigen zaak in de hospitality-sector: “We willen mensen een prachtige ervaring bezorgen.”

Met een brede glimlach weet gastvrouw An al haar gasten te bekoren. Haar traject in de retailsector draaide altijd al om klantentevredenheid en dat talent zet ze graag in om van De Spieghel het gezelligste restaurant van Damme te maken.

Zo vormen De Spieghel en zijn nieuwe uitbaters een ideale match: “Met onze een frisse blik vanuit onze andere werelden willen we samen met ons team iets prachtigs creëren.”

Wisselende menukaart

Wisselende menukaart

Met een wisselende menukaart, een nieuwe en aangepaste wijnkaart en ons jong en dynamisch team heeft De Spieghel alles in huis om van jouw maaltijd een topervaring te maken. Aandacht voor detail en jouw tevredenheid staan altijd bovenaan onze to-dolijst.

Kom genieten van onze goede zorgen.